Utorak, 19.06.2018. 19:41

MISIJA VENEZUELA

Dan duhovnih očeva

Volonteri sa  djecom pripremali su svoje čestitke i uvježbavali snimke poslati svojim duhovnim očevima. To su biskup Fernando Castro, župnici,  suosnovatelj Zdenca Aljibe u Venezueli gospodin Miroslav Vučina, sadašnji predsjednik Dario Trujillo, profesori, treneri, volonteri i svi dobročinitelji  centara u kojima cijeli dan vrve mališani, učeći i spremajući se za život unatoč humanitarnoj krizi koja vlada u njihovim kućama, na ulicama, školama, bolnicama, institucijama i svakom kutu ove naftom bogate zemlje.

 

bolnicama institucijama


Na slikama se nalaze imena zaslužnih očeva. Zahvalnost riječima obuhvaća još više, nenapisane kumove, vanjske suradnike i dobročinitelje, ovaj put izričito muškarce.


zahvalnost riječima


nenapisane kumove dobročinitelje


Posebno se zahvaljuju Josipu Lončaru i Kruni Petljaku koji su lani  posjetili ove centre u Venezueli. Svojom podukom i molitvom prosvijetlili, ozdravili i osnažili naše volontere, obitelji djece i zajednicu. Opskrbili su centar u Millanesu sa kupnjom i opremom kuće za 50 djece. Svakodnevnim obrokom u ovoj kući zasluga je ovih dvaju duhovnih otaca Krune i Josipa. Primjer su duhovnog očinstva koje se čini konkretnim kroz program brige i skrbi najnemoćnijima u dalekim kriznim zemljama.

 

skrbi najnemoćnijima


skrati vrijeme gladi


Feliz dia a nuestros padres espirituales! Sretan dan našim duhovnim očevima!

U jedan glas viču ova djeca sa snimke.

Bog vas čini znakom svojeg brižnog očinstva za djecu od kojih mnogi ne poznaju svoje očeve. Vi ste im kanal Božjeg očinstva!

Zahvalna 
S Ljilja Lončar
Misionarka Milosrđa

 

skrati vrijeme gladi


skrati vrijeme gladi


skrati vrijeme gladi


skrati vrijeme gladi