Srijeda, 19.06.2024. 12:40

Svjedočanstvo o služenju drugima u ljubavi i s ljubavlju

„Draga sestro Ljilja Lončar, Upravni odbore i volonteri, suradnici i dobročinitelji Zdenca u Hrvatskoj.

Želim izraziti svoju najiskreniju i duboku zahvalnost za priliku koju ste mi pružili da odem u Tanzaniju. Za mene je ovo vrlo velika gesta i privilegija, koju jako cijenim.

Priznajem da sam kao mlada i išla u crkvu i naučila pjesmu Misionarska duša, često sam je pjevala i imala sam želju, san i iluziju biti misionarka i otići u Afriku. Tada je u moj život ušao Zdenac i naučio me da nije potrebno putovati u Afriku da bi bila misionarka.

U Zdencu sam naučila biti misionarka u svom mjestu i u obližnjim mjestima gdje je Zdenac prisutan na otoku Margariti. San i želja o Africi, ostala je sačuvana u mom srcu, mislila sam da se neće ostvariti. 

Hvala Bogu i Zdencu, danas imam priliku to ostvariti, osjećam se zaista jako sretna i zadovoljna i vidim da Bog ispunjava želje i želje naših srca ispunjava u pravo vrijeme prije ili poslije.

Osjećam se jako sretno jer hvala Bogu danas je taj san stvarnost, zahvaljujući prilici koju mi ​​Zdenac pruža.  Ovo mi puno znači, to je novi izazov, novo misionarsko iskustvo, osjećam se sretno, s velikom željom da se stavim u službu Bogu i ljudima i posvetim svoje vrijeme izgradnji Božjeg kraljevstva s ljubavlju.

Priznajem da i ja osjećam određeni strah zbog ovog novog iskustva, ali imam povjerenja u Boga i znam da On sve vodi. 

U Zdencu sam naučila i još učim što zapravo znači biti misionar, misionar u srcu.

Postoje stvari koje se ne shvaćaju razumom nego srcem, a ja sam ovdje u Hrvatskoj mnoge stvari shvatila srcem kroz vašu vjeru, liječenje, strpljivost, povjerenje, solidarnost i sav vaš trud i zalaganje za dobrobit najpotrebitijih.

Još jednom vam hvala za ovu priliku, za vaš trud i za sve što činite za ovaj rad ljubavi.  Sav svoj trud i predanost uložit ću u službu Zdenčevog rada u Tanzaniji i gdje god me Bog pošalje.

Duboko sam zahvalna Bogu za Zdenac, za tebe i što me učinio dijelom ove obitelji.

Hvala vam za svu potporu i za sve što činite za spasenje duša i poboljšanje kvalitete života ljudi i njihovo približavanje Bogu.

Gospodine, spremna sam učiniti što god želiš, bez obzira što to bilo. Pozvao si me da služim!

Bog nas voli i računa na nas da budemo graditelji njegova Kraljevstva.“

Iliana

Budimo stalni dobrotvori sadašnjih i budućih djela milosrđa.

Svoja "dva kruha" stavimo na Isusove dlanove.

 

Primatelj: Udruga Zdenac, Ivana Gorana Kovačića 39, 10370 Dugo Selo
IBAN: HR9023400091110984714
Poziv na broj odobrenja: 70
Opis plaćanja: Dva kruha mjesečno

„Božje ime je milosrđe“

Skeniranjem koda možete izvršiti uplatu:

Mjesečna uplata