Četvrtak, 31.03.2022. 10:40

Malo volje, empatije, raspoloživosti i Dobri Otac daje vječnu sreću

Izložbu fotografija Učim živjeti s Bogom!, Zdenac održava od rujna 2021. u knjižnicama i župama diljem Lijepe naše. Odrasli, mladi i djeca odlaze s jakim dojmovima i spoznajom koliko nas Bog voli i koliko smo sretni, a da to često zaboravljamo.

 

 

Puni dojmova i novih spoznaja, djeca i mladi odlučili su svakodnevno učiniti jedno dobro djelo i u nedjelju na sv. Misi  sve prinijeti Isusu kao njihov poklon, te svakodnevno izmoliti bar deseticu Zlatne krunice: „Isuse blaga i ponizna srca, učini srce moje po srcu svome!“.

 

 

Nova evangelizacija s novim sadržajima, novom metodom i novim žarom, razvijanje zahvalnosti za obitelj i zahvalnost Bogu Stvoritelju koji nas neizmjerno voli i posviješćivanje misijskog vida pomaganja kao vida duhovnog rasta je uistinu plodonosno i upečatljivo. Potreban nam je samo mali poticaj da budemo aktivniji i bolji ljudi, da mijenjamo živote potrebitih nabolje, da im donosimo nadu i radost.

 

 

Fotografije su iz misijskih postaja Zdenca. Susreti s grupama djece počimaju molitvom srca, učimo ih empatiji, uvodimo ih u životne situacije djece koja ih gledaju sa slika, pjevamo i svjedočimo.

 

 

Potičemo na osobni odnos s Bogom i ukazujemo na stalnu Božju prisutnost u njihovim i našim životima i želju Dobroga Oca da nam dade vječnu sreću.

 

 

Djeca i mladi, žedni su druženja, razgovora, uvažavanja, žele nove spoznaje i biti korisni, željni su Boga. Oni su nebrušeni dijamanti za koje treba vremena i razumijevanja, trebaju LJljubavi, pažnje i strpljenja. Osvajajmo njihova srca Isusom i pomažemo im otvoriti svoja srca Isusu. Ustrajnošću, raspoloživošću i uvažavanjem imati ćemo jake generacije s Isusom u srcu.

 

 

Molimo zainteresirane župnike, župljane suradnike da nas kontaktirate kako bi došli na vašu župu.

Pozivamo djecu, mlade i osobe zrele dobi da se uključe u Zdenac kao volonteri ili molitvom za zvanja Misionara Milosrđa, Ruži otajstvenoj te molitvom zaziva Duhu Svetom.

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mob: 095 871 6069

Tel: 021 377 572